2024. március 29., péntek

A Zsivány Egyes továbbra is a kasszasikerlista élén

A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet forgalmazása negyedik hétvégéjén is megőrizte vezető helyét az észak-amerikai kasszasikerlistán: péntektől vasárnapig újabb 21,97 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így már elérte a 477,3 millió dollárt.

A Star Wars-univerzum különálló filmjeként forgatott Zsivány Egyes azt meséli el, hogyan szerezték meg a sötét oldal ellen harcoló ellenállók a Star Wars IV. részében szereplő Halálcsillag tervrajzát.

A produkció a premierje óta eltelt négy hét alatt minden idők nyolcadik legnagyobb hazai bevételű filmje lett, globálisan pedig már 914,4 millió dollárt hozott.

A hétvégi toplista második helyezettje 21,8 millió dollárral A számolás joga, az űrkutatás kezdeti időszakában játszódó filmdráma, amelyet egy szűkebb körű vetítés után széles körben is forgalmazni kezdtek.

Harmadik helyen 19,3 millió dollárral az Énekelj! című családi animációs film végzett, amely három hét alatt már 213,3 millió dollárt hozott.

Az Underworld - Vérözön című akcióhorror a negyedik helyen debütált 13,1 millió dollárral, a Golden Globe-esélyes Kaliforniai álom az ötödik lett kerek 10 millió dollár jegyárbevétellel.